Menu

Container transport

  • Afvoer van uw groen,
    snoeiafval en meer
Ontdek alle diensten

Boomverzorging

Niet alleen in grotere tuinen of natuurgebieden zijn wij actief, ook op kleinere schaal komen wij in actie. Voor het planten, onderhouden, verwijderen of verplaatsen van een boom ben je bij ons aan het goede adres.

> <

Snoeiwerkzaamheden
De boom mooi en gezond laten groeien of lichtblokkade voorkomen: elke boom heeft regelmatig een snoeibeurt nodig. Dit zorgt er bovendien voor dat de omgeving, zoals jouw woning of terras, schadevrij blijft.

Verwijderen van bomen
We beschikken over verschillende technieken voor het kappen van bomen. De ene techniek werkt sneller dan de andere en welke we kiezen is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Is er genoeg ruimte, dan vellen wij de boom met precisie op de juiste plek. Bij beperktere ruimte zetten wij een hoogwerker in of klimmen we met onze middelen de boom in om deze van boven naar beneden voorzichtig kaal te zagen. We bespreken samen de mogelijkheden!

Plant en verplant werkzaamheden
Ook kun je ons inzetten om nieuwe bomen te planten. Groeit de boom uit zijn omgeving? Wanneer mogelijk graven we de boom uit en verplaatsen hem veilig naar zijn nieuwe standplaats.

Controleren van bomen
Een regelmatige check van de gezondheid van een boom is geen overbodige luxe. Zijn er beperkingen voor de groei van de wortels of bevinden zich er dreigende paddenstoelen of holtes waardoor de boom zwakker wordt? We controleren de boom en komen in actie voor het nodige onderhoud.

Bekijk onze meest recente projecten

Facebook berichten

Hieronder vind u de laatste Facebook berichten.

Een kijkje in de werkzaamheden van de afgelopen tijd 🌳 πŸͺ΅πŸšœπŸ”¨

Bericht liken

De afgelopen tijd weer mooie werken mogen leverenπŸ‘ŒπŸ» 🌳🚜 πŸͺ΅

Bericht liken

GroenHout heeft de Multidiensten uitgebreid met deze Hitachi ZX 19U mini kraan πŸ’ͺ🏻 Deze mini kraan zal gebruikt worden voor grond- en sloopwerk, rooien en opruimen van groen. Verder zal hij ...

Bericht liken

Wij voeren uw hout af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft