Menu

Versnipperen

  • Versnipperen takken en
    hout tot en met een
    diameter van 30cm
Ontdek alle diensten

Bosbouw

GroenHout onderhoudt en creëert landschappen en bossen. We hebben de kennis en de kunde om natuurgebieden aan te leggen en in stand te houden. Het hout dat hierbij vrijkomt voeren we desgewenst af en krijgt waar mogelijk een tweede leven.

> <

Onderhouden van bospercelen
Om een bos in stand te houden is dunning nodig. Door bepaalde bomen weg te halen, krijgen andere bomen de ruimte om te groeien en te blijven leven.

Opruimen van stormhout
Een flinke storm kan heel wat schade verrichten. Omgevallen bomen of half afgescheurde takken: wij zagen het hout weg dat niet meer te redden valt. Het groen ziet er weer verzorgd uit en de overeind gebleven bomen hebben weer ruimte.

Verwerking van rondhout
Omdat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat laten we boomstammen die moeten worden afgevoerd niet verloren gaan. Door onze samenwerking met diverse houtzagerijen worden ze lokaal verwerkt en opnieuw ingezet als bijvoorbeeld constructies van gebouwen, landhekken of wordt het gebruikt in de bouw en industrie. Ook voor brandhout bent u bij ons op het juiste adres.

Aanleg van landschappen
Van grondwerk en graven tot het planten van bomen en ander groen: we zetten elk aangewezen terrein om in een nieuw landschap.

Bekijk onze meest recente projecten

Facebook berichten

Hieronder vind u de laatste Facebook berichten.

Een kijkje in de werkzaamheden van de afgelopen tijd 🌳 🪵🚜🔨

Bericht liken

De afgelopen tijd weer mooie werken mogen leveren👌🏻 🌳🚜 🪵

Bericht liken

GroenHout heeft de Multidiensten uitgebreid met deze Hitachi ZX 19U mini kraan 💪🏻 Deze mini kraan zal gebruikt worden voor grond- en sloopwerk, rooien en opruimen van groen. Verder zal hij ...

Bericht liken

Wij voeren uw hout af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft