Menu

Boom-verzorging

  • Snoeiwerkzaamheden
  • Verwijderen van bomen
  • Plant en verplant werkzaamheden
  • Controle van bomen
Ontdek alle diensten

Stobbenfrezen

Na het wegzagen van een boom blijft het onderste gedeelte van de boom nog in de grond zitten: de stobbe. Door de hoeveelheid wortels onder de grond is het een flinke klus om deze stobbe te verwijderen.

Bij GroenHout beschikken we over een stobbenfrees. Deze machine, aangedreven door een trekker, versnippert de stobbe en de wortels in de grond. Zo staat de boomstronk niet langer in de weg en voorkom je dat deze opnieuw uitloopt. Voor kleinere tuinen of ruimtes kunnen we de stobbe ook frezen met een mini-frees.

De stobbenfrees kan tot 40 cm onder het maaiveld wegfrezen. De stronk hoeft niet eerst worden weggegraven. Daarmee bespaar je dus veel tijd en moeite!

Bekijk onze meest recente projecten

Facebook berichten

Hieronder vind u de laatste Facebook berichten.

De afgelopen tijd weer mooie werken mogen leveren๐Ÿ‘Œ๐Ÿป ๐ŸŒณ๐Ÿšœ ๐Ÿชต

Bericht liken

GroenHout heeft de Multidiensten uitgebreid met deze Hitachi ZX 19U mini kraan ๐Ÿ’ช๐Ÿป Deze mini kraan zal gebruikt worden voor grond- en sloopwerk, rooien en opruimen van groen. Verder zal hij ...

Bericht liken

Ook wij hebben nog even mogen helpen bij het ruimen van de stormschade in Leersum๐Ÿชต Heel indrukwekkend om te zien! Verder hebben we nog diverse andere werkzaamheden uitgevoerd ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿšœ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Bericht liken

Wij voeren uw hout af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft