Menu

Bosbouw

  • Dunning van bospercelen
  • Zagen van stormhout
  • Rondhout handel
  • Aanleg van landschappen
Ontdek alle diensten

Over GroenHout

Bij GroenHout verzorgen we alle werkzaamheden met betrekking tot bos, boom en landschap. We ontfermen ons zowel over de aanleg als het onderhoud van elk groenproject.

Het gezicht van GroenHout is Daan Gootjes. Zijn werk is ontstaan vanuit een grote interesse in de materie β€˜natuur’. In het bijzonder groenbeheer en houtverzorging zijn gebieden waar hij al mee bezig is zolang hij zich weet te herinneren. De door opleiding en ervaring verkregen kennis zet Daan nu al jaren in bij alle werkzaamheden in bos, tuin, park en veld. En wanneer je dan naast een aanpakkersmentaliteit ook beschikt over een heldere ondernemersgeest dan is het oprichten van een eigen bedrijf een logisch vervolg. Zo ontstond in 2018 het huidige GroenHout, gevestigd in Laren, en ondertussen een begrip in de regio. Het bieden van creatieve oplossingen is hen toevertrouwd. Maatwerk? Groenbeheer op projectbasis? Duurzaam landschapsbeheer of parkaanleg? Bij GroenHout aan de orde van de dag.

Duurzaamheid
Wie van groen houdt, houd van de natuur. Het is voor GroenHout dan ook erg belangrijk om bewust met het milieu om te gaan. En dat beperkt zich niet enkel tot de groenwerkzaamheden zelf. Bewust inkopen, gecontroleerd afvoeren van snoeiafval, zoveel mogelijk samenwerken met lokale leveranciers, en het verantwoord hergebruiken van restmateriaal zijn bepalend bij de praktische uitvoering van opdrachten. Boomstammen en snoeihout dat wij afvoeren laten we lokaal verwerken en het materiaal zetten we in, bijvoorbeeld voor constructies van gebouwen en als hekwerk bij het aanleggen van nieuwe landschappen. Dit komt de natuur uiteindelijk ten goede.

Onbegrensde mogelijkheden
De natuur gaat zijn eigen weg, dus we geloven niet in standaardoplossingen. We kijken graag samen met de klant naar de vraag, de mogelijkheden en (creatieve) oplossingen. Waar we als GroenHout zelf niet over de nodige gereedschappen beschikken, zetten we de hulp in van ons netwerk aan gekwalificeerde vakmensen. Zo is geen vraag ons te gek en grijpen we elke uitdaging aan.

Kwaliteit
GroenHout is gecertificeerd en zo ook al onze samenwerkingspartners. Veiligheid van onszelf en de omgeving staat bij ons voorop. We onderscheiden ons doordat we niet alleen doen wat ons gevraagd wordt, maar ook met de beste oplossingen komen en geen β€œnee” verkopen. Alles is mogelijk en dat doen we met de beste kwaliteit!

Bekijk onze meest recente projecten

Facebook berichten

Hieronder vind u de laatste Facebook berichten.

Een kijkje in de werkzaamheden van de afgelopen tijd 🌳 πŸͺ΅πŸšœπŸ”¨

Bericht liken

De afgelopen tijd weer mooie werken mogen leverenπŸ‘ŒπŸ» 🌳🚜 πŸͺ΅

Bericht liken

GroenHout heeft de Multidiensten uitgebreid met deze Hitachi ZX 19U mini kraan πŸ’ͺ🏻 Deze mini kraan zal gebruikt worden voor grond- en sloopwerk, rooien en opruimen van groen. Verder zal hij ...

Bericht liken

Wij voeren uw hout af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft