Menu

Bosbouw

  • Dunning van bospercelen
  • Zagen van stormhout
  • Rondhout handel
  • Aanleg van landschappen
Ontdek alle diensten

Over GroenHout

Bij GroenHout verzorgen we alle werkzaamheden met betrekking tot bos, boom en landschap. We ontfermen ons zowel over de aanleg als het onderhoud van elk groenproject.

Het gezicht van GroenHout is Daan Gootjes. Zijn werk is ontstaan vanuit een passie voor het groen en voor hout. Zolang hij het zich kan herinneren is hij al met boswerkzaamheden in de weer. Omdat hij houdt van aanpakken, ruimdenkend is en graag met creatieve oplossingen komt is hij gestart met zijn eigen bedrijf: GroenHout.

Duurzaamheid
Wie van groen houdt, houd van de natuur. Het is voor GroenHout dan ook erg belangrijk om bewust met het milieu om te gaan. Boomstammen en snoeihout dat wij afvoeren laten we lokaal verwerken en het materiaal zetten we in, bijvoorbeeld voor constructies van gebouwen en als hekwerk bij het aanleggen van nieuwe landschappen. Het resterende hout word gebruikt voor verwarming van woningen en bedrijfspanden of als verharding.

Onbegrensde mogelijkheden
De natuur gaat zijn eigen weg, dus we geloven niet in standaardoplossingen. We kijken graag samen met de klant naar de vraag, de mogelijkheden en (creatieve) oplossingen. Waar we als GroenHout zelf niet over de nodige gereedschappen beschikken, zetten we de hulp in van ons netwerk aan gekwalificeerde vakmensen. Zo is geen vraag ons te gek en grijpen we elke uitdaging aan.

Kwaliteit
GroenHout is gecertificeerd en zo ook al onze samenwerkingspartners. Veiligheid van onszelf en de omgeving staat bij ons voorop. We onderscheiden ons doordat we niet alleen doen wat ons gevraagd wordt, maar ook met de beste oplossingen komen en geen β€œnee” verkopen. Alles is mogelijk en dat doen we met de beste kwaliteit!

Bekijk onze meest recente projecten

Facebook berichten

Hieronder vind u de laatste Facebook berichten.

Een kijkje in de werkzaamheden van de afgelopen tijd 🌳 πŸͺ΅πŸšœπŸ”¨

Bericht liken

De afgelopen tijd weer mooie werken mogen leverenπŸ‘ŒπŸ» 🌳🚜 πŸͺ΅

Bericht liken

GroenHout heeft de Multidiensten uitgebreid met deze Hitachi ZX 19U mini kraan πŸ’ͺ🏻 Deze mini kraan zal gebruikt worden voor grond- en sloopwerk, rooien en opruimen van groen. Verder zal hij ...

Bericht liken

Wij voeren uw hout af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft